Information om vårens arbetspass

Hej alla LBK medlemmar,

Det är svåra tider nu med många utmaningar och frågor. En allmän osäkerhet råder i samhället och det enda som vi kan vara säkra på är att våren ändå börjar närma sig så sakta.

Med detta följer förstås också ett behov och en lust att vi vill börja förbereda våra båtar och klubben inför kommande säsong.

Tillfällena för vårens arbetspass har nu beslutats och de kommer att anpassas till rådande situation.

Datum är den 29/3, 19/4, 3/5, 17/5 samt 31/5 kl.10-14 och bokning sker som tidigare genom BAS-K.

Anpassningarna innebär att:
• antal deltagare begränsas,
• arbete i smågrupper på max fem personer,
• arbetet sker under omständigheter som erbjuder stora ytor och möjlighet för gott avstånd mellan varje person dvs ett s.k. socialt avstånd på minst 2m i förhållande till varandra,
• arbete företrädesvis utomhus,
• förtäring och samlingar sker alltid utomhus.

Obs! Därutöver gäller självfallet även riktlinjerna från folkhälsomyndigheten tex att alla som är sjuka, har sjukdomskänsla eller har fyllt 70 år inte kan delta. Läs vidare här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Med anledning av att vårens arbetspass måste begränsas enligt ovan utökar vi antalet arbetspass under hösten i syfte att alla medlemmar ska erbjudas en rimlig möjlighet att delta.

Bokningen för arbetspasset den 29 mars öppnas idag den 21 mars kl.09:00 och är öppen till den 27 mars kl.18:00. LBK:s nya intendent Håkan Spånér kommer att vara övergripande ansvarig för arbetspasset och på uppgiftslistan har han bla blir generell städning,lite målning och självklart siktar han även på att utemöblerna ska fram.

Ta hand om er och era nära och kära!

Om LBK

Välkommen till Lidingö Båtklubb som är Lidingös äldsta båtklubb. Klubben grundades på Café Bredablick i september 1922. Klubbområdet är beläget längst in i Kyrkviken på Lidingö och har ca 250 båtplatser.
Det här inlägget postades i aktuellt. Bokmärk permalänken.