Sjösättningar 2019

Nu är det snart dags igen att få i våra båtar i sjön.

Följande tider är planerade:

13 april – Sjösättning lag 6 och 7
27 april – Sjösättning lag 4 och 5
28 april – Sjösättning lag 2 och 3
4 maj – Sjösättning lag 1

Mer information om lagindelning finns på länken nedan.

Uppdaterat 2019-04-04

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Sjösättningar 2019

Årsmöte 22/1 – 18:00

Kallelse till årsmöte och övriga årsmöteshandlingar skickades ut till medlemmarna via epost den 8:e Januari.
Om du inte fått dessa så kan det bero på att du har en felaktig/inaktuell epostadress i klubbens register.
Om så är fallet så logga in i BAS på https://bas.batunionen.se/ och uppdatera din adress. Det är mycket viktigt att vi har rätt uppgifter där.

Meddela även sekreterare@lidingobatklubb.se om du saknar mailet så får du det skickat igen.

/Styrelsen

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Årsmöte 22/1 – 18:00

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Julaftonsglögg! Välkommen ner till klubbhuset på julafton mellan kl 10.00 och 12.00. Då serveras julglögg, julgodis, kaffe och lussekatter. Ta med dig familjen och önska God Jul till dina LBK-vänner Välkommen Gill Gustafsson/klubbmästaren

Torrsättningarna 2018 (uppdaterad 2018-10-02)

Nu finns information runt årets torrsättningar under menyval "båt på land"

Denna information kan komma att uppdateras, så ta för vana att titta in lite då och då.

Direktlänk till info:

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Torrsättningarna 2018 (uppdaterad 2018-10-02)

Öppettider i mastskjulet hösten 2018

Mastskjulet hålls öppet:

16/9  11-12
22/9  15-16
30/9  11-12

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Öppettider i mastskjulet hösten 2018

Tack!

Hej!

Tack alla ni som har varit med och utfört arbete på arbetsdagar- och kvällar på Lidingö båtklubb. Som funktionärer inom LBK känns det kul att se så många villiga händer som med glädje och energi hjälps åt att göra vår trevliga klubb städad och fin inför sommaren. De arbeten som har utförts på arbetsdagar- och kvällar hittills under verksamhetsåret är:

•Lastat in allt skräp från bockgården c:a 60 m2

•Renskrapat och målat räcket på klubbhusets altan

•Oljat in däcket på klubbhusets altan

•Tvättat fönster i klubbhuset

•Plockat skräp på varvsområdet

•Klippt gräs och vass på varvsområdet

•Monterat Y-bommar

•Brutit upp syllar från stora och lilla slipen och placerat dessa vid grinden

•Plockat undan ställningsmaterial framför E-bryggan

•Tvättat av sommarmöbler

•Kökstjänst vid sjösättningar

•Nya vattenslangar och nya elstolpar på bryggorna (pågående)

•Större markarbeten på grusplanen (pågående)

Mycket bra utfört arbete. I höst kommer styrelsen att blicka framåt mot Lidingö båtklubbs 100-års jubileum som infaller om 4 år och vi kommer att planera in vilka förbättringar och vilken utveckling vi önskar se att klubben har till dess. Ett stort projekt som självfallet kommer att ingå i detta ”100-års lyftet” är en ny upptagningskaj.

Vi önskar er alla en trevlig sommar.

Med vänliga hälsningar,

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Tack!

Sjösättningarna 2018

Information runt sjösättningarna 2018 finns på länken nedan.

Uppdaterat 2018-04-11

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Sjösättningarna 2018

Kontrollera bryggplanen innan sjösättning!

På torsdag den 12 april klockan 21.00 finns den nya bryggplanen anslagen i klubbhuset. Gå förbi och se efter om just du fått en ny bryggplats.

Vissa av er kommer få plats med Y-bom, detta i linje med att klubben utökar antalet Y-bommar vid bryggorna. Om ni fått en plats med Y-bom, och inte haft det tidigare kommer en tilläggsavisering att skickas ut.

I samband med leveransen av nya Y-bommar finns chansen att göra nytta på arbetspass, onsdagn den 18:e och torsdagen den 19:e april, då vi ska montera ett antal nya Y-bommar. Anmäl deltagande till info@lidigobatklubb.se.

Vi ses!

Styrelsen!

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Kontrollera bryggplanen innan sjösättning!

Arbetsplikt i köket under sjösättningarna

Vill du göra din arbetsplikt i köket under sjösättningarna? Då är du välkommen att skriva upp dig på listan som finns på anslagstavlan i klubbhuset.

Hälsningar från klubbmästaren

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Arbetsplikt i köket under sjösättningarna

Avisering av sommaravgifter 2018

Nu har aviseringen av medlems- och sommaravgifter gått ut. Tyvärr smög det sig in en felaktighet om när avgiften ska vara betald.

Rätt förfallodatum är 2018-03-31.

Kassör

Publicerat i aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Avisering av sommaravgifter 2018